Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ



Θα μπορούσες να την πεις και συνάντηση κορυφής αλλά δεν τη λες αφού η κορυφή προϋποθέτει και κάποιο πολιτικό ανάστημα που εδώ μάλλον δεν υπάρχει.

Παρόλα αυτά η συνάντηση Αλαβάνου- Λαφάζανη έγινε και μακάρι αυτό να έχει και αντίκρισμα στους ψηφοφόρους της αριστεράς ώστε να ανοίξει σε τούτο το σχηματισμό την πόρτα της βουλής.

Βέβαια υπάρχει και το θεώρημα που λέει ότι με παλιά υλικά δεν χτίζεις καινούρια οικοδομή, άντε το πολύ να κάνεις κάποιο μερεμέτι στον ετοιμόρροπο τοίχο.

Θα μπορούσε όμως στη συνάντηση να συμμετείχε και η Ζωή μπας και χτιζόταν κάτι ποιο στέρεο. Από ό,τι όμως δείχνουν τα πράματα η εν λόγω την έχει δει από καιρό αρχηγός και δύσκολα θα μπορούσε να συμφωνήσει με οποιονδήποτε, πέρα από τον εαυτό της και τις ιδεοληψίες της.

Κατά τα λοιπά η κυβέρνηση προχωράει προσπαθώντας να αποφύγει τρικλοποδιές και εμπόδια από αντιπολίτευση, καναλάρχες και εσχάτως από τους ρασοφόρους.

Μακάρι να τα καταφέρει και να μη χρειαστεί να ρίξει κι άλλο νερό στο κρασί της, ώστε να αναθαρρήσουμε κι όλοι εμείς που συνεχίζουμε να πιστεύουμε αυτή η κυβέρνηση είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  και όχι μια σύντομη παρένθεση για να ξανάρθει πιο άγρια η δεξιά.

4 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Δεν έχω να προσθέσω κάτι, φίλε μου, εκτός από τη σύμβαση για το Ελληνικό, που με έχει κάνει έξω φρενών!
Ανησυχώ πολύ για την πρόταση του Φίλη. Αν ο Τσίπρας τον αδειάσει, θα είναι για φτύσιμο!

KOYKLITIS είπε...

Δυστυχώς πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι κουμάντο κάνουν οι ξένοι σε αυτή τη χώρα.Το μόνο που ίσως μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση είναι να περισώσει ότι μπορεί με τις μικρότερες απώλειες.Το ελληνικό το χάσαμε και ο αγώνας τώρα θα είναι να μη μας πάρουν και το νερό!
Θα έλεγα ότι η λύση θα ήταν να πάρουμε τα όπλα αλλά πολύ φοβάμαι πως αν το κάνουμε θα το κάνουμε για να τα στρέψει ο ένας στον άλλον...
Νομίζω ότι μέχρι στιγμής,σαν πρώτο βήμα,καλά πάει το πράμα με τους παπάδες.

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Εορταστικές ευχές.
Υγεία-δύναμη-αλληλεγγύη!

KOYKLITIS είπε...

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ

Καλή και ειρηνική χρονιά να εχουμε