Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Το χωριό μου είναι όμορφο, όπως όλα τα χωριά των ανθρώπων που αγαπούν το χωριό τους.
Είναι χτισμένο στους πρόποδες ενός εξίσου πανέμορφου και καταπράσινου βουνού που φέρει το όνομα ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
Με το που έγινε γνωστό το όνομα αυτού του ανθρωποειδούς της ΧΑ σκέφτηκα πως έπρεπε ή να αλλάξουμε το όνομα του όμορφου βουνού μας ή να πείσουμε το φασιστοειδές υποκείμενο να αλλάξει το δικό του.
Πριν προλάβω να συζητήσω την πρόταση με τον πρόεδρο του χωριού έγινε το επεισόδιο με τον κτηνάνθρωπο, που πέταξε το ποτήρι με το νερό στη Ρένα Δούρου και στη συνέχεια χαστούκισε την Κανέλλη, κι έτσι σκέφτηκα μια άλλη πρόταση που είναι σίγουρα πιο αποτελεσματική.
Λέω να πω σε όσους καλόπιστα ψήφισαν και έβαλαν αυτή τη συμμορία στη βουλή να μη το ξανακάνουν στις επόμενες εκλογές.
Με τον τρόπο αυτό από τη μια αποφεύγουμε μελλοντικά χειρότερα επεισόδια (που καλό είναι να μη τα σκεφτόμαστε), κι από την άλλη και ο Κασιδιάρης θα θυμίζει μόνο το βουνό του χωριού μου, αφού αυτό το κτήνος θα πορεύεται στην ανωνυμία του όπως και πριν μπει στη βουλή.

ΥΓ: Τελικά ο νταής φασίστας που σήκωσε χέρι για να δείρει μια γυναίκα είναι πέρα από όλα τα άλλα και θρασύδειλος, αφού κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη με τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Ας ελπίσουμε πως όταν συλληφθεί η δικαιοσύνη δεν θα περιμένει να περάσουν καμιά εικοσαριά χρόνια για να τον οδηγήσει  στο δικαστήριο, τόσο για το συγκεκριμένο όσο και για τα όποια άλλα αδικήματα εκκρεμούν σε βάρος του.

3 σχόλια:

Swell είπε...

Γιατί δεν προτείνεις στον Πρόεδρο να ονομάσετε το βουνό Ουρανία;

Λωτοφάγος είπε...

Χαχαχαχα! Καταπληκτική ιδέα!
Θα έχετε και τον Μιχαλολιάκο επίτιμο δημότη.
Και κάνει και πιο αρχαιοπρεπές, οπότε σε λίγα χρόνια κανείς δεν θα θυμάται από πού πήρε το όνομά του.

KOYKLITIS είπε...

Swell

Λωτοφάγος

Δεν το διαπραγματεύομαι.
Η μόνη λύση είναι να μην τους ξαναβάλει στη βουλή ο λαός, διαφορετικά βλέπω το μεν όμορφο βουνό μου να μην αλλάζει όνομα αλλά εγώ να αλλάζω χώρα!