Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ


Προκειμένου να βρίσκεται στην επικαιρότητα ο Πάγκαλος φροντίζει σε καθημερινή βάση να αμολάει κάποια κοτσάνα την οποία τα ΜΜΕ φροντίζουν να αναπαραγάγουν.
Και το κάνουν αυτό τα Μέσα Ενημέρωσης επειδή πάντα οι δηλώσεις κάποιου καραγκιόζη αυξάνουν την ακροαματικότητα- θεαματικότητά τους. Και ο Πάγκαλος γιατί το κάνει; μα για να  ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι είναι παρών, πρόθυμος και διαθέσιμος για να αναλάβει όποιο δημόσιο πόστο.
Όμως τσάμπα κουράζεται. Το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλεί σε ορισμένους το γέλιο, σε πολλούς την ειρωνεία, και στους υπόλοιπους τον οίκτο ανάμεικτο με αηδία

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Έτσι, ακριβός.
Κλείστε τις τηλεοράσεις.

KOYKLITIS είπε...

αγριογατα μανα και δασκαλα

Διαφωνώ.
Ανοιχτές τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, για να βλέπει να ακούει και να κρίνει ο λαός.
Μιλάω φυσικά για κείνους που δεν φοράνε ωτασπίδες και παρωπίδες.

Unknown είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΕΑΤΟ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΩΤΑΣΠΙΔΕΣ
( ΒΛΕΠΕ:ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ,ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ )ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΥΛΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

KOYKLITIS είπε...

αγριόγατα γάτα και δασκάλα


Δηλαδή πιστεύεις πως βλέποντας και ακούγοντας κάποιος τον Παγκαλο τη Βούλτεψη τον Άδωνι και τα υπόλοιπα φασιστοειδή τους επιβραβεύει;
Χτες ο Ντινόπουλος που πήγε στο Περιστέρι οι κάτοικοι τον έβαλαν στο κυνήγι,αν ο τηλεθεατής ακούσει και δει την εικόνα ,αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του;
Κλείνοντας ραδιόφωνα και τηλεοράσεις εκείνο που θα δεις θα είναι ό,τι βλέπεις κλείνοντας τα μάτια:σκοτάδι!
Το ζήτημα είναι το τι επιλέγει να δει και να ακούσει κανείς.Αλλά εδώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί είναι καθαρά θέμα κουλτούρας.Όταν ο άλλος επιλέγει το Σεφερλή να ψυχαγωγηθεί και τονΠάγκαλο να ενημερωθεί,τι να κάνουμε;να του πούμε να σταματήσει να τους ακούει και να ανοίξει κάνα βιβλίο; μα είναι αγράμματος!
Οι φανατικοί ,οι ραγιάδες,οι γλείφτες και οι τιποτόφρονες πάντα θα υπάρχουν,το θέμα είναι να τους κάνουμε μειοψηφία,γιατί,δυστυχώς, σήμερα αποτελούν την πλειοψηφία.
Πως θα γίνει αυτό;
Δεν έχω την απάντηση,αλλά είμαι σίγουρος πως δεν γίνεται κλείνοντας τις τηλεοράσεις.
Την καλημέρα μου.

Λωτοφάγος είπε...

Δεν ξέρω αν με τις βλακείες που αμαολάει δηλώνει παρών.
Φοβάμαι ότι πάσχει από το αδωνικό σύνδρομο: του είναι αδύνατον να κάτσει στα αβγά του. Μην ξεχνάς ότι τη νύχτα των Ιμίων, αυτός χαριεντιζόταν στα κανάλια. Και ήταν ΥΠ.ΕΞ.
Δηλώνω, άρα υπάρχω.