Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΛΟΣ ΑΕΡΑΣ

Ο καταιγιστικός ρυθμός που κινείται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη μέρα, είναι εντυπωσιακός. Εχθροί και φίλοι αναγνωρίζουν και παραδέχονται ότι η άνεση με την οποία κινούνται όλοι, από τον Τσίπρα μέχρι και τον τελευταίο υπουργό, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει με νεοεκλεγμένη κυβέρνηση.
Σου δίνουν την εντύπωση ότι η λύση στα όποια προβλήματα της χώρας ήταν μια απλή  υπόθεση και παράλληλα σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ή κυβέρνηση Σαμαρά ήταν ανίκανη ή απλά ξεπουλημένη σε ντόπιους και ξένους αφεντάδες;
Αυτά είναι η πρώτη εντύπωση και όλα δείχνουν ότι έτσι και θα συνεχίσουν.
Φυσικά τούτη η εικόνα είναι ορατή σε όσους θέλουν να βλέπουν καθαρά και χωρίς τις παρωπίδες του φανατικού και μίζερου οπαδού.

Αυτοί όμως ζουν στον δικό τους κόσμο και το να προσπαθεί κανείς να τους βγάλει από κει είναι μάταιο, αλλά ούτε θα είχε και νόημα…    

8 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕΙ...

KOYKLITIS είπε...

αγριόγατα μάνα και δασκάλα

Και μόνο που δεν θα βλέπουμε να μας εκπροσωπούν τύποι σαν το Γιακουμάτο το Ντινόπουλο και τους υπόλοιπους τρισάθλιους αυτό από μόνο του είναι μια σκέτη αγαλλίαση.
Να ελπίσουμε ότι στο μέλλον δεν θα προκύψουν κι από το χώρο μας παρόμοια λουλούδια...

Mia Petra είπε...

Φυσάει αέρας αισιοδοξίας, έστω κι αν είναι δύσκολος ο δρόμος της διαπραγμάτευσης...

ΥΓ Δεν ξέρω αν σου έχω πει, ανοίγει πολύ δύσκολα το λινκ σου για τα σχόλια κι άλλες φορές δεν έχω καταφέρει να σου σχολιάσω.

Επίσης, μήπως έχεις ένα μέιλ;

Λωτοφάγος είπε...

Μας έχουν προσφέρει πολλή αισιοδοξία. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν.
Προσωπικά, είμαι ολιγαρκής: λίγα ψίχουλα αισιοδοξίας μού φτάνουν, ύστερα από πεντέμισι χρόνια μαυρίλας.

KOYKLITIS είπε...

Mia Petra

Αυτός που στέκεται μίζερα απέναντι σε αυτό που γίνεται σήμερα ή που θα πάσχει από κατάθλιψη βαριάς μορφής ή που θα ανήκει στους αφιονισμένους του ΚΚΕ!

ΥΓ-Το έψαξα το θέμα και δεν είδα να υπάρχει κάτι που να εμποδίζει την ανάρτηση σχολίου.Είναι τόσο ελεύθερο που μπορεί να μπει και να σχολιάσει και o φανατικότερος θρησκευόμενος τζιχαντιστής!
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.
Το μειλ μου είναι synxos64@gmail.com.
Χαιρετώ.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Το ίδιο ολιγαρκής είμαι κι εγώ Λωτο και πρώτα και πάνω απ΄ όλα βάζω την αξιοπρέπεια, σε τέτοιο βαθμό που μου είναι αδύνατο να σου το πω με λόγια.
Ο Ζορμπάς όταν δεν μπορούσε να εξηγήσει κάτι με λόγια στον εργοδότη του του έλεγε:αφεντικό, δεν μπορώ να σου το εξηγήσω,να σου το χορέψω;
Λυπάμαι που δεν είμαστε κοντά να σου το χορέψω αλλά επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

ακυβέρνητος είπε...

Μέχρι χθες πήγαιναν οι έλληνες υπουργοί στις Βρυξέλλες και όλοι οι άλλοι έλεγαν: "ήρθαν οι ζήτουλες".
Εδώ και 10 μέρες λένε "ήρθαν οι πρηξαρχίδ...."
Πολύ μου αρέσει που τους τα πρήζουμε. Λεφτά (μάλλον) δεν θα πάρουμε αλλά και μόνο που κάνουμε να στραβομουτσουνιάζουν οι σκατόφλωροι εμένα μου φτάνει!

KOYKLITIS είπε...

Πέτρος Κ.

Δεν ξέω τι και πόσα θα πετύχουμε από όσα διεκδικούμε αλλά αυτό που θάθελα είναι να μη φανεί ότι υποκύψαμε στις αξιώσεις των κεφαλαιοκρατών.
Είπαμε:πρώτα και πάνω απ΄ όλα η αξιοπρέπεια!