Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΩΝ

Το ΚΚΕ ακόμα και στα θετικά νομοσχέδια που φέρνει στη βουλή η κυβέρνηση ψηφίζει μονότονα ΠΑΡΩΝ.
Το τελευταίο ΠΑΡΩΝ που είπε ήταν στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών και δεν μπόρεσα να καταλάβω το νόημα αυτής της ψήφου.
Πολλά είναι βέβαια αυτά που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος από την τακτική και τις επιδιώξεις του ΚΚΕ αλλά αυτό δείχνει να μην απασχολεί και τόσο την ηγεσία του, αφού ο κόσμος που το ψηφίζει και το στηρίζει του φτάνει και δεν του χρειάζεται περισσότερος.
Βλέποντας μάλιστα το ΣΥΡΙΖΑ που από το μπαίνει δεν μπαίνει στη βουλή κατάφερε ξαφνικά να γίνει κυβέρνηση και να μπλέξει με τα μνημόνια και τους τοκογλύφους, δείχνει να προσπαθεί να περιχαρακωθεί σε όσο γίνεται πιο ακραίες θέσεις ώστε να αποφύγει τη μεγάλη μάζα και έτσι εκ του ασφαλούς με τα τσιτάτα και τα συνθήματα να κρατάει το μαγαζί όρθιο.
Θα ήθελα στις επόμενες εκλογές ο λαός, κάνοντας πλάκα, να ψηφίσει μαζικά το ΚΚΕ δίνοντάς του αυτοδυναμία ώστε να δούμε αν θα μπορέσει τότε να πει ΠΑΡΩΝ.
Ο λαός όμως δεν διαθέτει τόσο χιούμορ για να κάνει κάτι τέτοιο.

Ευτυχώς…

6 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Τελικά το λάθος είναι δικό μας.
Αυτοί πάντα τέτοιοι ήσαν, εμείς αργήσαμε να τους πάρουμε χαμπάρι...

KOYKLITIS είπε...

Πέτρος Κ.

Νομίζω ότι δεν είναι πως δεν τους καταλάβαμε.Απλά πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή, δεν γίνεται βρε αδερφέ,θα θελήσουν να συμπορευτούν με το υπόλοιπο λαϊκό κίνημα μπας κι αλλάξουμε όλοι μαζί κάτι σ΄ αυτή την παλιοκοινωνία.
Δυστυχώς, αυτοί είναι σαν τους παλαιοημερολογίτες που ζουν στη δικιά τους εποχή και στο δικό τους κόσμο.
Μάλλον θα πρέπει να σταματήσουμε να τους παίρνουμε στα σοβαρά.

Λωτοφάγος είπε...

Συγγνώμη, φίλε μου, αλλά η προοπτική να ερχόταν πρώτο το ΚΚΕ με τρομάζει.
Φαντάζεσαι την Κανέλλω πρόεδρο της Βουλής, για παράδειγμα;
Καλή σου νύχτα.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Με το που είπες ότι θα μπορούσε να ήταν πρόεδρος της βουλής η Κανέλλη άρχισα να βλέπω με συμπάθεια τη Ζωή-που δεν με γεμίζει όσο θα ήθελα.

Λωτοφάγος είπε...

Κουκλίτη πού είσαι; Διακοπές; Και χάνεις τέτοιες εξελίξεις;

KOYKLITIS είπε...

Γεια σου Λωτο.
Εδώ είμαι αλλά ακριβώς λόγω των εξελίξεων δεν μπαίνω στο μπλογκ. Νιώθω διχασμένος ελαφρώς αηδιασμένος και πολύ σπογοητευμένος.
Τι να πεις και τι να σχολιάσεις...
Ευχαριστώ που με θυμήθηκες.
Θα έλεγα καλή αντάμωση στα γουναράδικα αλλά επειδή όσοι το είπαν μετα τον Άρη μου φάνηκαν γελοίοι περιορίζομαι να πω ότι θα βρεθούμε στους δρόμους.