Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ


Με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές με μια διαφορά από το δεύτερο πάνω από πέντε μονάδες.

Και ποιος θάναι ο δεύτερος; Θα έλεγα πως θα είναι η Λαϊκή Ενότητα αλλά αυτοί έβαλαν στόχο να είναι η τρίτη δύναμη, οπότε ας μη τους το χαλάσω. Το θέμα είναι πως μάλλον σε αυτή τη βουλή θα στερηθούμε την παρουσίας της αριστερής πλατφόρμας και η ΛΑ.Ε. από τη Δευτέρα θα αποτελεί μια ανάμνηση θλιβερή για όλους εμάς που τόσους κοινούς αγώνες δώσαμε, ώστε κάποια στιγμή να αφήσουμε τη ντουντούκα και να δοκιμάσουμε να κάνουμε πράξη τις θεωρίες μας από κυβερνητικές θέσεις.

Φαίνεται όμως πως για πολλούς είναι πιο βολικό να κρατάς την ντουντούκα και να καταγγέλλεις τους πάντες και τα πάντα, από το να αναλάβεις ευθύνες που σε φέρνουν καθημερινά αντιμέτωπο με προβλήματα  τα οποία πρέπει να λύσεις και όχι να απλά να επισημαίνεις και να ζητάς από άλλον να τα λύσει.

Δύσκολη δουλειά να κυβερνάς.

Αν ήταν εύκολη θα την έκανε και το ΚΚΕ από χρόνια.

Καλό βόλι.

7 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Κουκλίτη, φίλε μου, όλα πάνε βάσει σχεδίου. Θα δούμε τον ΣΥΡΙΖΑ με Ποτάμι και Πασόκ να κυβερνούν ωραιότατα, ίσως και ΝΔ μαζί. Και δεν θα φταίει η ΛΑΕ για το αποτέλεσμα.
Το μνημόνιο δεν ήταν η μοναδική λύση. Θα αποδειχτεί στο μέλλον.
Δεν θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα εύχομαι να μην χρειαστεί να συνεργαστεί με τους πουλημένους. Έτσι, για το γαμώτο.
Καλό βόλι.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Το μνημόνιο Λωτο και βέβαια δεν μπορεί να ήταν η μόνη λύση,αλλα το 2010.
Σήμερα με το μαχαίρι στο λαιμό δεν βλέπω τι άλλο θα μπορούσε να γίνει.
Πιστεύω ότι ΚΑΙ λόγω ηλικίας ο Τσίπρας δικαιούται τη δεύτερη ευκαιρία. Εκείνο που εγω είδα στους έξι μήνες είναι ότι έδωσε μάχη μέχρις εσχάτων για μια καλή συμφωνία.Δεν τα κατάφερε αλλά το πάλεψε.
Λόγω αποτελέσματος ίσως να προκύψει συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ αλλά με ΝΔ δεν το βλέπω με τίποτα.
Αν γίνει αυτό πάω κατευθείαν στο ΜΛ-ΚΚΕ ή στο ΚΚΕ-ΜΛ. Το ίδιο είναι.Έτσι κι αλλιώς την πλάκα τους κάνουν,γιατί να μη κάνω κι εγώ τη δική μου;
Καλή ψήφο,έτσι κι αλλιώς.

akrat είπε...

πέτυχες διάνα

λίγο παραπάνω αλλά οκ

KOYKLITIS είπε...

akrat

Μακάρι να με ανακαλύψουν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων ώστε στις επόμενες εκλογές να με συμβουλευτούν για να αποφύγουν το ρεζίλεμα.

akrat είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia Petra είπε...

"Μακάρι να με ανακαλύψουν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων ώστε στις επόμενες εκλογές να με συμβουλευτούν για να αποφύγουν το ρεζίλεμα" Αχαχαχα! Πόσο μέσα έπεσες.. Μεταξύ μας, κι εγώ είχα προβλέψει ότι η Λα.Ε. θα έμενε εκτός, όχι λόγω μαντικών ικανοτήτων, αλλά λόγω των μεγάλων λαθών τους..

KOYKLITIS είπε...

Mia Petra

Η πλάκα είναι ότι οι αποτυχημένοι των εκλογών,που θυμίζουν ολίγο από γιουβέτσι,στους σχολιασμούς τους συνεχίζουν να μιλούν για τον " εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ".
Αν τους πεις γελοίους ρίχνεις το επίπεδο,οπότε ας περιοριστούμε στο "άσε τους νεκρούς να προχωρούν!"