Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ


 
Περισσότερο απ΄ όλα στην παραπάνω φωτογραφία εκείνο που με εντυπωσίασε δεν ήταν τόσο το ύφος θριάμβου των δυό αλληλοσυγχαιρόμενων για το νικηφόρο αποτέλεσμα όσο το δηλητηριώδες βλέμμα του Μαντούβαλου προς τον Άδωνη.

Σου λέει ο άνθρωπος, εγώ τόσα χρόνια με την ακροδεξιά ντουντούκα στο χέρι το μόνο που κατάφερα ήταν στο πάρα πέντε να γλυτώσω τη φυλακή κι αυτός έρποντας και γλείφοντας έγινε υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά-τον οποίο έβριζε πριν- και γύρευε που ακόμα θα φτάσει ξεσκονίζοντας τον Κυριάκο- που ειρωνευόταν πριν.

Τι τα θες τι τα γυρεύεις, καλές και οι γνώσεις καλές και οι ικανότητες αλλά αν δεν είσαι καλός στη μετάλλαξη δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσεις και να ανέβεις ψηλά.

Και άντε τώρα εσύ να περιμένεις από πολιτικούς τέτοιου φυράματος να δεις τη μοίρα τη δική σου και του τόπου να αλλάζει.

Με τίποτα…

*Τελευταία κοτσάνα που άκουσα σήμερα ήταν ότι η ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο, το γιό του Μητσοτάκη, επεξεργάζεται σχέδιο για το ασφαλιστικό που, πέραν των άλλων, θα προβλέπει να βγαίνουν οι συντάξεις μια μέρα μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών! Σαράντα χρόνια στην εξουσία δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο να δίνουν τις συντάξεις μέσα στο εξάμηνο, έφτασαν να τις καθυστερούν και δυο χρόνια και ξαφνικά ανακάλυψαν τη μέθοδο της μιας μέρας.

Βρε ουστ κοπρίτες!

4 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Μια μεγάλη παρέα από αλήτες και λαμόγια, που η αλητεία τους και η λαμογιά τους είναι το εισιτήριο για να μην είναι φυλακή και οι τρεις τους, ο καθένας για άλλους λόγους! Κι όμως, αυτοί οι αλήτες, αυτά τα λαμόγια, όχι μόνο είναι έξω, αλλά μας κυβέρνησαν κι ετοιμάζονται να μας ξανά κυβερνήσουν. Την μισώ πια αυτήν εδώ τη χώρα, που κάνει τα σκατά, χρυσό... Συγνώμη, αλλά είμαι ήδη πολύ εξοργισμένη και το κείμενο σου με αποτελείωσε..

KOYKLITIS είπε...

Mia Petra

Εντάξει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας προέκυψε όπως τον περιμέναμε αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση την πρωτιά του Κούλη στις δημοσκοπήσεις.
Όσο σκέπτεσαι ότι μπορεί κάποια στιγμή να δεις τον εκπρόσωπο της Ζήμενς να πρωθυπουργεύει σε αυτή τη χώρα, σούρχεται να φύγεις και να πας να ζήσεις ακόμα και στη Συρία!
Η χώρα μας είναι υπέροχη, οι κάτοικοί της είναι απελπισμένοι και αναγκασμένοι να επιλέγουν τα σκατά που μυρίζουν λιγότερο...
Το θέμα είναι ότι η αίσθηση της οσμής τους μάλλον είναι προβληματική και ετοιμάζονται να επιλέξουν λάθος σκατά!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Αηδία σ' αυτή την έρμη χώρα.
Ειλικρινά αηδία...

KOYKLITIS είπε...

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ

Κουράγιο και να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και χειρότερα.
Ο Άδωνης χρίστηκε αντιπρόεδρος στη ΝΔ!