Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ

Κηδεύτηκε σήμερα ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ στο πρώτο νεκροταφείο ο Αλέκος Τζανετάκος.
Δημοσία Δαπάνη. Γιατί;
Από όσο ξέρω, της τιμής αυτής δικαιούνται όσοι πρόσφεραν στο λαό, στην πατρίδα, στο έθνος, εξαιρετικές υπηρεσίες.
Μήπως έχασα επεισόδια;
Ποιες ακριβώς είναι οι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ υπηρεσίες που πρόσφερε ο εν λόγω; Σε ταινίες της πλάκας συμμετείχε με κύριο ρόλο αυτόν του καρπαζοεισπράκτορα.
Δε λέω, καλός ηθοποιός ήταν, αλλά σε καιρούς τόσο δύσκολους άξιζε να διαθέσει το κράτος το όποιο ποσό για τον αγαπητό Α. Τζανετάκο;
Με αυτή τη φόρα που έχουν πάρει στο υπουργείο πολιτισμού (αν είναι αυτό αρμόδιο), δεν θα μου φανεί παράξενο να δω και την κηδεία του Πρέκα (καλά νάναι ο άνθρωπος), να γίνεται δημοσία δαπάνη.
Θάλεγα και για τη Τσούλια ότι δεν θα με παραξένευε μια ανάλογη κηδεία (χτύπα ξύλο, καλά νάναι η κοπέλα), αλλά αυτό θα ήταν εντελώς φυσιολογικό, αφού σε ένα κράτος αυνανιζόμενο, τι φυσιολογικότερο να τιμήσει στο πρόσωπό της τη μούσα του!

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Θα κηδέψουμε ΚΑΙ τον Μητσοτάκη δημοσία δαπάνη, να είσαι σίγουρος!
Στους "Δύο ξένους", η αξεπέραστη Ντίνα Κώνστα σχολιάζει για το θέμα: "Είναι άλλωστε γνωστό πως, όσοι κηδεύονται δημοσία δαπάνη, συνήθως έχουν ζήσει και δημοσία δαπάνη".
Δεν εννοώ τον συμπαθέστατο Τζανετάκο, αλλά όλους τους άλλους.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος
Το Μητσοτάκη λωτοφάγε είναι σίγουρο ότι θα τον θάψουμε δημοσία δαπάνη αφού είναι τέως πρωθυπουργός. Το θέμα είναι, απ΄ ότι φαίνεται, η μέρα αυτή που θα τον πάμε με τιμές μάλλον θα αργήσει και δεν είναι και σίγουρο…αν ζούμε για να το δούμε!
Σήμερα άκουσα πως και η Καλουτά θα κηδευτεί δημοσία δαπάνη για τις υπηρεσίε ς που πρόσφερε στο λαό…
Ελλάς το μεγαλείο σου!