Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ


Λέγεται Α. Αθανασιάδης και είναι η τέλεια  προσωποποίηση του Χατζηαβατισμού.
Μέρες και μέρες τώρα περιφέρονταν τα κανάλια και μας ζάλιζε με τις δηλώσεις του κατά της ψήφισης του ¨μακροπρόθεσμου¨ και όταν ήρθε η ώρα να κάνει πράξη τα λόγια του ψήφισε.. ΝΑΙ!!!
Του αξίζει ένα μεγάλο: φτου σου γελοίε!
Φτου σου, γιατί διάλεξες άσχημο τρόπο να βγεις από τα σκοτάδια της ανωνυμίας. Και τη κέρδισες τώρα που έγινες γνωστός στο πανελλήνιο;
Ξεπέρασες και αυτούς τους γραφικούς ¨τηλεαστέρες¨,  που δεν τους ενδιαφέρει αν γελοιοποιούνται με τα όσα λένε και κάνουν φτάνει να είναι πρωτοσέλιδοι σε κουτσομπολίστικα περιοδικά και σκουπιδοεκπομπές.  
Συγχαρητήρια στον Τυφλό Κουρουμπλή που έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους δήθεν σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ και κύρια στον φαφλατά Βενιζέλο που λίγο πριν την ψηφοφορία τον είχε χαρακτηρίσει Τειρεσία που βλέπει πολύ μακριά!
Ο αερολόγος Βενιζέλος, φυσικά, δεν πίστευε σε αυτά που έλεγε για τον τυφλό βουλευτή, αλλά πήγαινε να τον καλοπιάσει και να του υφαρπάξει το ναι.
Τελικά, όμως, ο Κουρουμπλής, πέρα από τα σαλιαρίσματα του φιλόδοξου διεκδικητή της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ, βλέπει όντως πολύ πιο μακριά από όλους αυτούς που μας οδηγούν συνειδητά στη μιζέρια και στην αβεβαιότητα.
Αυτό όμως που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι η στάση  ορισμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ενώ δήλωναν αντίθετοι με το ¨μακροπρόθεσμο¨ το ψήφισαν για το καλό της χώρας.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να λες ότι βλέπεις την αδικία αλλά ψηφίζεις υπέρ της συνέχισής της!
Δεν ξέρω μόνο πιο είναι περισσότερο κακόγουστο: να βγαίνεις παριστάνοντας τον αντάρτη και στο τέλος να σκύβεις το κεφάλι ή να δηλώνεις ότι είναι άδικα τα μέτρα αλλά τα ψηφίζεις…
Τώρα βέβαια τα σκ… και σε σελοφάν να τα βάλεις σκ… θα είναι!

ΥΓ: μόλις τώρα είδα ότι διαδηλωτές επιτέθηκαν και χτύπησαν τον προαναφερόμενο Χατζηαβάτη βουλευτή.
Να δηλώσω τη συμπόνια μου και περαστικά του, αλλά πήγαινε γυρεύοντας…



2 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Τα συνετά παιδιά, αμοίβονται!
Αντε, βρε και υπουργός!

KOYKLITIS είπε...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ"
Έχεις δίκιο Σαλωνίτη, λέγοντας ότι τα συνετά παιδιά αμοιβονται.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, της αμοιβής (σε υπουργική καρέκλα) προηγήθηκε ο ξυλοδαρμός.
Αν το καλοεξετάσεις όμως κι αυτό μια μορφή αμοιβής είναι-από το λαό.