Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επιστροφή από τις παραλίες

Στην επιστροφή μου από τις παραλίες χρησιμοποίησα τον ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ, που για όσους δεν το γνωρίζουν τους πληροφορώ ότι πρόκειται  για ένα από τα  ferry που κάνουν το δρομολόγιο Αιδηψός-Αρκίτσα.
Εκεί που έπινα το ¨βαπορίσιο¨ καφέ είπα στη συνέχεια να πάω στο χώρο που και ο Βασιλιάς ακόμα, πάει μόνος του.
Το θέαμα ήταν αποκρουστικό. Νερό δεν υπήρχε και ο καθένας (που δεν σιχαίνονταν) έκανε την ανάγκη του πάνω…στην ανάγκη του άλλου!
Το πιο ωραίο όμως ήταν αυτή η πινακίδα-κλικ να μεγαλώσει.
Θέλω να πω στον πλοίαρχο και στο πλήρωμα ότι εγώ σεβάστηκα την προτροπή τους και άφησα τη λεκάνη όπως τη βρήκα για να τη βρουν και οι επόμενοι…
Να σημειώσω μόνο ότι υπήρχε και άλλη λεκάνη με πιο…χοντρά πράματα τα οποία όμως δεν άντεξα να μείνω να τα φωτογραφήσω κι έτσι  φωτογράφησα την πιο κόσμια εικόνα.

Κατά τα λοιπά εύχομαι σε όσους πρόκειται να πάνε διακοπές να περάσουν όσο καλά πέρασα εγώ και για όσους επέστρεψαν, καλό χειμώνα.
Υπάρχουν φυσικά και κείνοι που δεν πρόκειται να πάνε διακοπές λόγω μνημονίου και άλλων συναφών… Σε όλους αυτούς, εκτός από το kalo koyragio, θέλω να πω,να μη  ξεχνάνε πως το κόμμα που ψηφίζει ο Βαρδινογιάννης δεν πρέπει να είναι το ίδιο που ψηφίζει κι εκείνος.
Αυτά και συνεχίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: