Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Μπράβο Κούγια!


Πως θάφτανε κάποια στιγμή που θα γινόμουν και θαυμαστής του Κούγια  ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Θα πρέπει όμως να είσαι πολύ στενόκαρδος για να μην αναγνωρίσεις το θάρρος, αν μη τι άλλο, του ανθρώπου που δεν φοβήθηκε να τα βάλει με την αφρόκρεμα του υπόκοσμου.
Μοιραία έρχεσαι να κάνεις τη σύγκριση μεταξύ αυτού του δεξιού (;) και του αριστερού (!) δήμαρχου του Βόλου κ. Σκοτεινιώτη, ο οποίος  είτε γιατί υπολογίζει  τις ψήφους των χουλιγκάνων της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, είτε γιατί είναι δειλός, ύψωσε φωνή διαμαρτυρίας για την…αδικία που υφίσταται η ομάδα του!
Τέτοια ευτέλεια και τέτοια κατάντια από ανθρώπους που πέρασαν από την αριστερά, δεν περνάει απαρατήρητη από τον κόσμο και είναι ένας από τους λόγους που η αριστερά βρίσκεται χρόνια στο περιθώριο.
Και ο κόσμος, πέρα από την αγέλη των φανατισμένων με τα  σώβρακα και τις φανέλες των ποδοσφαιριστών, βλέπει και παρατηρεί τους χαμαιλέοντες που δηλώνουν αριστεροί στα λόγια ενώ οι πράξεις τους τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από συντηρητικές πολιτικές, όπως στη περίπτωση του συγκεκριμένου δημάρχου.
Τελικά, στις μέρες μας οι λέξεις έχασαν την αξία τους και δεν πρέπει να δίνει κανείς σημασία στα ΤΙ λέει και δηλώνει κάποιος αλλά στο τι ΚΑΝΕΙ.
Δεν πα να λέει η Δαμανάκη ότι είναι αριστερή και πως κόπτεται για τα συμφέροντα του λαού, δεν πα να λέει ο Ανδρουλάκης πως παλεύει για την εξυγίανση της πολιτικής ζωής, ο Κούγιας είναι αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις  κι ας μη δηλώνει αριστερός.
Φτάνει που έδειξε ότι είναι ΑΝΤΡΑΣ!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: