Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Η Παπαρήγα δήλωσε πως στις ερχόμενες εκλογές η άρχουσα τάξη θα επιχειρήσει να νοθεύσει τη συνείδηση του λαού.
Μα τι σου είναι τέλως πάντων αυτός ο καπιταλισμός!
Εκτός από τρόφιμα φάρμακα και άλλα υλικά αγαθά είναι ικανός ακόμα και συνειδήσεις να νοθεύει.
Προτείνω στην Αλέκα και στο επιστημονικό επιτελείο του κόμματος να βρει το αντίδοτο, ώστε η επιχειρούμενη νοθεία της συνείδησης του λαού να μην περάσει.
Για να μη κουράζεται, όμως, θέλω να της πω πως το αντίδοτο κατά της νοθείας της συνείδησης του λαού από τον καπιταλισμό  είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
Τα υπόλοιπα είναι σοφίσματα που γελοιοποιούν την αριστερά στο σύνολο και υποτιμούν τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού.4 σχόλια:

Swell είπε...

Τώρα εσύ τί προσπαθείς να κάνεις, να νοθεύσεις τη σκέψη της Αλέκας;

KOYKLITIS είπε...

Swell

Μπα! Τη νόθευση της δικής μου σκέψης προσπαθώ να αποφύγω. Δεν είμαι σίγουρος αν τα καταφέρω μέχρι τέλους, με τόσους λογοπλάστες που στοχεύουν στο μυαλό και τη συνείδησή μου…

Λωτοφάγος είπε...

Πάντως, στελέχη που νοθεύουν το ΚΚΕ φεύγουν μόνα τους τελευταία.
Εκπλήσσοντας εμάς τους αδαείς, που δεν γνωρίζουμε τι γίνεται στο βασίλειο του Περισσού και νομίζουμε ότι ομονοούν οι πάντες.
Καλή σου νύχτα, Κουκλίτη.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Αυτοί που φεύγουν από το ΚΚΕ (σαν και τον Α.Χαλβατζή) είναι όσοι ¨μολύνθηκαν¨ από τον καπιταλισμό, ο οποίος κατάφερε να νοθεύσει τις συνειδήσεις τους.
Όσο πιο πολλοί είναι αυτοί που αποχωρούν τόσο καλύτερο γίνεται το μέλλον της αριστεράς που σκέφτεται και προχωρά χωρίς παρωπίδες…