Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Κοίτα τώρα να δεις που η ντόπια και η διεθνής αντίδραση καταστρώνει σχέδια αποδυνάμωσης του ΚΚΕ…
Η Παπαρήγα το είπε κι εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω αφού με τόση πείρα στην ηγεσία του κόμματος δεν μπορεί να κάνει λάθος.
Μια απορία μου γεννιέται: δηλαδή τόσα χρόνια οι ντόπιες και ξένες δυνάμεις της αντίδρασης  δεν έκαναν σχέδια για την αποδυνάμωση του ΚΚΕ;
Τώρα θυμήθηκαν να καταστρώσουν σχέδια για την αποδυνάμωσή του κόμματος της εργατικής τάξης;
Προτείνω στην Αλέκα και σε όλη τη σκληροπυρηνική ηγεσία του ΚΚΕ αν θέλει να αντιμετωπίσει τα όποια αντιδραστικά σχέδια αποδυνάμωσής του, να συμμαχήσει με το ΣΥΡΙΖΑ και μαζί να κουρελιάσουν στην πράξη και τα σχέδια και τους σχεδιαστές.
Με το να κάνει συγκεντρώσεις και παρελάσεις μόνο του το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να αποφύγει την αποδυνάμωση, την οποία τη βλέπω να έρχεται και να βγαίνει συντριπτική μέσα από της κάλπες.
Γιατί μπορεί το ΚΚΕ να βλέπει παντού συνωμότες και δολιοφθορείς των ιδεών του αλλά μάλλον φοράει παραμορφωτικά γυαλιά και δεν αντιλαμβάνεται πως αυτοί που σχεδιάζουν την αποδυνάμωσή του είναι εκείνοι που η ηγεσία του νομίζει ότι υπερασπίζεται.
Είναι ο λαός, υπάλληλοι και εργάτες, που κουράστηκαν να ακούνε  τα κούφια και άδεια συνθήματα που παραπέμπουν σε μια καλύτερη ζωή, αλλά…μετά θάνατον.
Αυτοί σχεδιάζουν να το αποδυναμώσουν και δεν θα το κάνουν μέσα σε σκοτεινά γραφεία αλλά πίσω από το εκλογικό παραβάν στις 17 του Ιούνη.

4 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

@ Επειδή τόσον καιρό κάθεται στη γωνίτσα του και κανείς δεν το παίζει, φαντασιώνεται συνωμοσίες, για να πείσει τον κόσμο του ότι είναι ακόμα ζωντανό.
Τι να κάνει κι αυτό το κακόμοιρο;
Μην είσαι σκληρός μαζί του, Κουκλίτη. Όλο ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΡΙΖΑ ακούει. Απηύδησε πια!

Swell είπε...

Η πλάκα είναι ότι η Αλέκα βλέπει συνωμότες και μέσα στο κόμμα. Γι' αυτό έβαλε στον "πάγο" και τον Μπογιόπουλο!

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Απηύδησε τόσο που σήμερα το πρωί κατήγγειλε την ΝΕΤ ότι μεροληπτεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Και το έκανε τη στιγμή που ο δημοσιογράφος ξετίναζε το Μπαλάφα ρωτώντας και ξαναρωτώντας τον με εκνευριστικό τρόπο τα ίδια και τα ίδια,σχετικά με τη δήλωση του τελευταίου για τους εξοπλισμούς και το ¨ρισκάρισμα¨ που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι του Κινδύνου από την τουρκική απειλή…

KOYKLITIS είπε...

Μπα! Έγινε κάτι τέτοιο; δεν το αντιλήφτηκα.
Καλό είναι αυτό.
Να λιγοστεύουν και οι φανατικοί…