Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ

Η Κανέλλη έχει ένα λόγο χαρισματικό και αν της αρνηθείς  πως έχει και τεράστιες γνώσεις θα είσαι πιο εμπαθής κι από μένα!
Πολλές φορές απολαμβάνω το λόγο της αλλά τις περισσότερες την αποφεύγω γιατί ¨τσιρίζει¨ άγρια και δεν  αφήνει κανέναν να αμφισβητήσει τα όσα λέει.
Δεν είναι, με πιο απλά λόγια, άνθρωπος του καλόπιστου διαλόγου και γίνεται αντιπαθής στους περισσότερους που την παρακολουθούν.
Πίστευα πως δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να την συναγωνιστεί…σε αντιπάθεια μέχρι που βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον τέως δημοσιογράφο, τέως δήμαρχο Βριλησσίων και νυν βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλο.
Την εξόργισε δε σε τέτοιο σημείο που μάλλον έχασε και τον ειρμό της καταφεύγοντας σε φτηνιάρικες (γιαυτήν) προσφωνήσεις του τύπου ¨ρε μάγκα¨…
Αν δεν είδες την εμετική μονομαχία των αντιπαθητικών έχεις την ευκαιρία να το κάνεις με ένα κλικ εδώ.http://www.youtube.com/watch?v=a55cHv8J51U

4 σχόλια:

Swell είπε...

Ήταν εντυπωσιακή, για την κατά τα άλλα λαλίστατη Κανέλλη, η αφωνία της. Και ας της καταλόγιζε ο Ντινόπουλος την πολιτική του ΚΚΕ απέναντι στους ηγέτες του.

Λωτοφάγος είπε...

Σαν τη Ρένα Βλαχοπούλου όταν τσακωνόταν στις ταινίες της έμοιαζε.
Όσο για τον Ντινόπουλο, είχε δίκιο για τους ηγέτες του ΚΚΕ.
Λες κάποτε να διαγράψουν και την Αλέκα;
Αυτός ο Βαρεμένος δεν ήταν κάποτε στο ΚΚΕ; Επίσης, δεν κιτρίνιζε παλιά με κάποιους άλλους; Δεν θυμάμαι καλά και ούτε βλέπω τηλεόραση.
Μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου;

KOYKLITIS είπε...

Swell

Και ναι μεν ο Ντινόπουλος την άφησε άφωνη, τη λαλίστατη, μόνο που το θέμα ήταν άλλο κι εκείνος της έλεγε >-κατά τη γνωστή ρήση.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Για μεν το πρώτο σου λέω ότι και στον Swell, για το δεύτερο τι να σου πω…
Πολλοί οι κίτρινοι κατά το παρελθόν αλλά πιστεύω να συμφωνείς πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Κι ο Βαρεμένος μάλλον τα τιμάει καλά, τα στερνά.