Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ





Οι δημοσιογράφοι Κούρος και Ρογκάκος στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 την παραμονή των εκλογών ήταν εμετικοί. Απροκάλυπτη κυβερνητική προπαγάνδα και επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ,που αν κερδίσει θα φέρει την καταστροφή στη χώρα. Ντροπή στους ξεπουλημένους οσφυοκάμπτες που τις προσωπικές τους απόψεις, μας τις παρουσίασαν σαν ειδήσεις που δεν επιδέχονται άλλης ερμηνείας. Με τη σιγουριά που αναγγέλλουν τον καιρό οι μετεωρολόγοι, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πρόβλεψαν  τις μπόρες τους λοιμούς και  τους καταποντισμούς που θα μας βρουν αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Τέτοιου είδους αντικειμενική δημοσιογραφία είχαμε να δούμε από την εποχή του Γεωργαλά. Είναι κι άλλοι δημοσιογράφοι, οι περισσότεροι, που κάνουν αντισυριζέικη προπαγάνδα αλλά με κάποια προκάλυψη βρε αδερφέ. Ο Πρετεντέρης μπροστά τους είναι υπόδειγμα αντικειμενικότητας. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτευσε στις εκλογές. Αυτό σημαίνει πως ή δεν τους βλέπουν αρκετοί ή πως κι αυτοί που τους βλέπουν τους αντιμετώπισαν όπως και ο περισσότερος κόσμος τους μετεωρολόγους. Με αδιαφορία. Τώρα το λόγο έχουν η ΕΣΗΕΑ και το ΕΣΡ. Θα τους αφήσουν ασύδοτους; Για να δούμε...

 

4 σχόλια:

Swell είπε...

Αν περιμένεις ειδικά από το ΕΣΡ, τα 'πιασες τα λεφτά σου.

Μη νομίζεις πάντως ότι δεν υπάρχει κόσμος που πιστεύει ακόμα και τέτοιου χονδροειδέστατου είδους προπαγάνδα. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε φέρει καλύτερο αποτέλεσμα.

KOYKLITIS είπε...

Έχεις δίκιο.
Ξέρω πολλούς που εμπιστεύονται τους μετεωρολόγους όπως οι θρησκόληπτοι τις θαυματουργές εικόνες...

akrat είπε...

καλά

σήμερα είδα το βίδεο

φρίκη ..

απίστευτο

KOYKLITIS είπε...

akrat

Εγώ το είδα την ώρα που μεταδίδονταν.
Παρακολουθώ το συγκεκριμένο δελτίο των 8 για να αποφεύγω το...μεροληπτικό mega!
Τελικά φίλε akrat δεν γλυτώνουμε με τίποτα από αυτούς κι εδώ κολλάει αυτό που λένε:όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.