Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ


Για το δεύτερο γύρο των εκλογών ο Δ. Κουτσούμπας απευθυνόμενος προς τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ  τους είπε ¨να μην υποκύψουν σε πιέσεις στη λογική του μικρότερου κακού" και να μην ψηφίσουν κανέναν αν δεν είναι υποψήφιος του κόμματος.
Με πιο απλά λόγια, για τον Κουτσούμπα ό,τι δεν είναι ΚΚΕ είναι κακό, είτε μικρό είτε μεγάλο. Να υποθέσω πως το ΣΥΡΙΖΑ θα τον τοποθετεί στο μικρότερο από τα κακά και τους υπόλοιπους στα μεγάλα, αν και δεν είμαι σίγουρος για τη σειρά…
Με αυτή την άποψη, και μιλώντας, πάντα, για τη λογική του μικρού και του μεγάλου κακού το ΚΚΕ πρέπει να θεωρείται το απόλυτο καλό!
Τέτοια τσιτάτα μόνο από τους παπάδες θα μπορούσες να ακούσεις…

Για το γραμματέα, στο Βόλο ο Αχ. Μπέος του υπόκοσμου που μπήκε στο δεύτερο γύρο με τον Μαρ. Πατσιαντά του  ΣΥΡΙΖΑ, είναι δυό κακές επιλογές  με μικρές αποκλίσεις ως προς το μέγεθος. Μαύρο και στους δυο λοιπόν…
Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις στην τόση μικρότητα, το μίσος και την εχθρότητα που μπορεί να βγάζει μια ηγεσία ενός κόμματος απέναντι σε ένα άλλο κόμμα, που όλοι οι άλλοι το θεωρούν αδελφό κόμμα, εκτός από τους ίδιους που το βλέπουν όπως οι Ισραηλινοί τους παλαιστίνιους, ή οι παλαιοημερολογίτες χριστιανοί τους νεοημερολογίτες. Πιστεύω πως οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ θα γράψουν στα άρ…βυλά τους τις προτροπές της ηγεσίας και θα υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αυτοί συγκρούονται με τις δυνάμεις της αντίδρασης, κάτι που είναι αυτονόητο πως θα κάνουν και οι του ΣΥΡΙΖΑ όπου υπάρχει υποψήφιος του ΚΚΕ στο δεύτερο γύρο.
Καλή ψήφο αδέρφια.

 
ΥΓ: Στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ χτες  στην Ομόνοια είδα πολλές καινούργιες φάτσες. Ευτυχώς που ο Τσίπρας  θα τους επιτρέψει να τον ψηφίσουν, ρισκάροντας την καθαρότητα του κόμματος.

 

6 σχόλια:

Εξερευνητής είπε...

...«ή οι παλαιοημερολογίτες χριστιανοί τους νεοημερολογίτες.»

Πάραπολύ πετυχημένο!

Το κρατάω!

Καλή διπλοτριπλοψήφο!

KOYKLITIS είπε...

Εξερευνητής

Γεια σου εξερευνητή.
Εύχομαι καλη νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ και καλό...πάτο στο ΚΚΕ, μπας και αναγκαστεί μετά την ήττα να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Λωτοφάγος είπε...

Πολύ φοβάμαι πως, και να πατώσει, δεν πρόκειται να αλλάξει -ιδίως ηγεσία- διότι έχει βαθιά αντιδημοκρατική δομή.
Βλέπεις τη φάτσα του ΓΓ και καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ούτε χιούμορ, ούτε παιδεία ούτε έχει αγαπήσει βαθιά.
Και θα αδιαφορούσα για τα ψυχολογικά τους, αν οι αποφάσεις τους δεν επηρέαζαν και τη δική μου ζωή. Κι έτσι, δεν αδιαφορώ. Οργίζομαι.
Καλή επιτυχία.

αθεόφοβος είπε...

Νομίζω πως ο Λωτοφάγος τα είπε όλα!

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Τελικά το Μπέο τον έβγαλαν δήμαρχο κι αυτό δείχνει πως δεν φταίει μόνο ο ηγούμενος αλλά και οι καλόγεροι...
Ας ελπίσουμε πως αφού εξέλεξαν δήμαρχο στην Πάτρα και την Πετρούπολη θα σκιαχτούν οι καπιταλιστές και θα αρχίσουν να κάνουν παραχωρήσεις προς την εργατική τάξη,αν όχι συνολικά,τουλάχιστον προς τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ.

KOYKLITIS είπε...


αθεόφοβος

Γεια σου Αθεόφοβε.
Ο Λωτοφάγος είναι πάντα εύστοχος και δύσκολα μπορείς να μη συμφωνήσεις μαζί του.