Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως αποδεκτός από το τμήμα εκείνο του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου που ξέρει να ελέγχει, με το αζημίωτο για τα νιτερέσα του, το κάθε επερχόμενο γκουβέρνο».
Ποιος λέει αυτά τα τρομερά και άκρως αποκαλυπτικά για το ΣΥΡΙΖΑ; τα λέει η φοβερή ακροδεξιά,  μέχρι χτες, και νυν θρησκόληπτη κομμουνίστρια σήμερα κυρία Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή τις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δηλώσεις της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου.
Και ναι μεν η κυρία Γιάννα τη δουλειά της κάνει, προσβλέποντας μάλλον σε κάποιο οικονομικό ή άλλο όφελος από τη διαφαινόμενη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αλλά για το τι λέει τι προσδοκά και τι επιδιώκει ο κάθε πλουτοκράτης και ο όποιος τυχοδιώκτης, δεν είναι κάτι που αφορά το ΣΥΡΙΖΑ αλλά εκείνον που δηλώνει ό,τι δηλώνει.
Το εντυπωσιακό με την κυρία Κανέλλη είναι ότι απολαμβάνει μιας περίεργης ανοχής από τα ΜΜΕ και σε όποιο πάνελ, όποιας εκπομπής εμφανίζεται, αφήνεται ασύδοτη και μη διακοπτόμενη να εξαπολύει μύδρους κατά πάντων. Και ενώ εκείνη δεν διακόπτεται αυτή δεν αφήνει κανέναν να ολοκληρώσει μια φράση. Αν θέλαμε να δώσουμε ένα προσδιορισμό για να χαρακτηρίσουμε το άτομο θα λέγαμε ότι είναι  το άκρον άωτον του θράσους.
Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, πρέπει να ομολογήσουμε πως οι γνώσεις της είναι τεράστιες και οι η ρητορική της άριστη. Αυτά όμως από μόνα τους δεν αρκούν. Δεν φτάνουν οι ικανότητες και τα όποια προσόντα για να μπορείς να πεις για κάποιον ότι είναι άξιος αναγνώρισης και σεβασμού. Το κύριο είναι το  σε ποιό στρατόπεδο στέκεσαι και ποιοι κερδίζουν από αυτές σου τις ικανότητες. Νομίζει η κ. Κανέλλη ότι προσφέρει υπηρεσίες στο λαό με το να επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Τσίπρα; Εντάξει. Το ίδιο νομίζει και ο Σαμαράς.

4 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Μια αηδία! Είναι θρασύτατη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που να αγαπάει, που να σέβεται.
Είναι το αντίστοιχο του Άδωνη, μόνο που έχει πολύ περισσότερες γνώσεις, κυρίως γλωσσικές, τις οποίες φυσικά αραδιάζει επιδεικτικά, όπως σε αυτό το απόσπασμα που παραθέτεις.

Είναι εξαιρετική η ιδέα σου να σχολιάζεις με αυτές τις εικόνες!
Καλή σου νύχτα.

KOYKLITIS είπε...

Χειρότερη από τον Άδωνι; δύσκολο να το πεις γιατί παίζουν σε διαφορετική κατηγορία και θέση. Α κατηγορία η Λιάνα Β ο Άδωνις. Αριστερό εξτρέμ η μία δεξί ο άλλος.
Το θέμα τώρα είναι ότι αυτός ο ηλίθιος υφυπουργός παιδείας μας έκανε να συμπαθήσουμε ακόμα και την Κανέλλη!
Όσο για το PhotoShop τι να σου πω.Ξαφνικά ανακάλυψα ότι είμαι μεγάλο ταλέντο σε αυτό το είδος.
(Εντάξει,λέμε και...κάτι να περνάει η ώρα).

Unknown είπε...

προφητική ανάρτηση!!!

KOYKLITIS είπε...

αγριογατα μανα και δασκαλα

Χαχα!
Την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ όταν άκουσα στη βουλή αυτό το βλάκα να ηρωοποιεί την κυρία Κανέλλη παρά τη θέλησή του.
Τι τα θες τι τα γυρεύεις όμως, η Κανέλλη με τον τρόπο που εκφέρει το δημόσιο λόγο γίνεται καμιά φορά αφορμή να βγουν από κάποιους οι κρυπτόμενες πίσω από το δημοκρατικό μανδύα φασιστικές αντιλήψεις.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού...