Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Πολλοί αναρωτιόνταν τι θα μπορούσε να λέει ο μπαρουτοκαπνισμένος αριστερός Λυκούδης με τον μετανοημένο και προσφάτως αποφυλακισμένο φασίστα Μπούκουρα σε αυτό το γεμάτο εγκαρδιότητα φωτογραφικό ενσταντανέ.
Οι περισσότεροι είπαν ότι αντάλλασσαν σόκιν ανέκδοτα ενώ οι πιο υποψιασμένοι σκέφτηκαν ότι ο Λυκούδης του έκανε πρόταση για να τον πάρει στο Ποτάμι.
Τελικά η συζήτηση ήταν πιο πεζή,ενώ δεν μάθαμε αν ο Μπούκουρας ρώτησε το Λυκούδη γιατί ψήφισε αυτός τον υποψήφιο Πρόεδρο και αν ναι τι του απάντησε εκείνος.
Αν όμως τον ρωτούσε είμαστε σίγουροι ότι θα του έλεγε ότι αυτός ψήφισε το Δήμα επειδή σαν υπεύθυνος αριστερός δεν ήθελε να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, με κίνδυνο να διαλυθούν τα πάντα από τη διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
Άσε δηλαδή που με την διάλυση της βουλής θα έχανε και το μισθό του βουλευτή.
Το τελευταίο βέβαια δεν θα το έλεγε ποτέ, έτσι κι αλλιώς, αλλά όλοι είμαστε στο μυαλό του και τον καταλαβαίνουμε…
Ευτυχώς όμως μικρό το κακό. Εξασφάλισε την επανεκλογή του αφού, αν το Ποτάμι μπει στη βουλή, αυτός μοστράρει πρώτος και καλύτερος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος.
Σκουπίδια πασπαλισμένα με παπαρολογική αριστερόσκονη.

4 σχόλια:

Swell είπε...

Παπάρες επιπέδου λυκουδόσκονης...

KOYKLITIS είπε...

Swell

Το κακό είναι ότι έχουμε μπλέξει με ανανεωτικές παπάρες από τη μια και δογματικές από την άλλη.
Άντε μετά να βάλεις χαλινάρι στις Σαμαρικές παπαριές!

Λωτοφάγος είπε...

Μπλιαχ! Τι πάνε και ψηφίζουν!
Καλή χρονιά να έχουμε, Κουκλίτη. Χωρίς αυτούς.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Το πως θα πάει η χρονιά θα εξαρτηθεί από το αν ο λαός θυμηθεί ποιος τον έβαλε στο μνημόνιο και ποιοι συνέχισαν το έργο του,ώστε να τους ανταμείψει ανάλογα...