Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ


Κάλιο πρώτος στο χωριό σου παρά δεύτερος στην πόλη, λέει μια παροιμία που ο Γκλέτσος ή που δεν την ξέρει ή που νομίζει ότι θα γίνει πρώτος και στην πόλη όπως και στο ¨χωριό¨ του τη Στυλίδα όπου είναι ο πρώτος πολίτης.

Θα πρέπει σαν δήμαρχος να είναι καλός αφού τον εξέλεξαν με την πρώτη, για δεύτερη φορά, και μάλιστα με ένα ποσοστό κοντά στο 70%.

Μέχρι εδώ καλά. Φαίνεται όμως ότι καβάλησε το καλάμι εξαιτίας αυτής του της αποδοχής από την τοπική κοινωνία και φαντάστηκε ότι το ίδιο αποδεκτός θα γίνει και πανελλαδικά σαν αρχηγός κόμματος.

Τα μεταξωτά βρακιά, όμως, θέλουν και επιδέξιους κώλους, λέει μια άλλη λαϊκή παροιμία που κάτι μου λέει ότι αυτή την ξέρει, αλλά πιστεύει ότι του ταιριάζουν τα μεταξωτά βρακιά επειδή, προφανώς, διαθέτει τα προσόντα.

Πάντως επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ότι θα συνεργαζόταν με ένα ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Τσίπρα και ότι προτιμάει το Σαμαρά για πρωθυπουργό επειδή ξέρει τη δουλειά!

Τέλος, προκειμένου να μας πείσει για τη σοβαρότητα του κόμματός του, επιλέγει αυστηρά και τους υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΤΕΛΕΙΑ. Απόδειξη η λαϊκή αοιδός (ή αηδώς;) Κατερίνα Στανίση την οποία προαλείφει μάλλον για το Υπουργείο Πολιτισμού.

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Γιατί γκρινιάζεις; Να και κάποιος που παίρνει στα σοβαρά τις δημοσκοπήσεις: πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλληλότερος ο Σαμαράς!
Γιατί παίρνει τη Στανίση; Θίασο θα φτιάξει;

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Μου δίνεις την ευκαιρία να πω ότι οι δημοσκοπήσεις που φέρνουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο και το Σαμαρά καταλληλότερο για πρωθυπουργό αποδεικνύεται ότι είναι αληθινές αφού τις απαντήσεις σε ανάλογα ερωτήματα δεν τις δίνουν μόνο ηλίθιοι αλλά και άτομα έξυπνα σαν τον Γκλέτσο...
Τη Στανίση έχω τη γνώμη πως δεν την παίρνει γιατί θέλει να φτιάξει θίασο αλλά για να ανεβάσει κάπως το μορφωτικό(όσο αφορά τις μουσικές προτιμήσεις)επίπεδο του κόμματος.