Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΜΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΧΑΡΗ ΖΩΗ

Για τη ζωή θέλω να πω. Όχι γιαυτή που ζούμε μέχρι να την πάρει ο χάρος, αλλά για την άλλη, που βάλθηκε να μας τρελάνει καθισμένη στον προεδρικό  θώκο της βουλής.
Με γνώσεις και ευφράδεια λόγου σε υπέρτατο βαθμό αλλά και περίεργες απόψεις που αναγκάζουν ακόμα και το Βορίδη με τον Άδωνη να δηλώνουν αντιφασίστες.
Αυτή η εμμονή της με την πιστή και κατά γράμμα τήρηση του νόμου καταντά, εκτός από κουραστική, και ύποπτη πολλές φορές δίνοντας αφορμή να τις βγαίνουν από αριστερά οι προαναφερόμενοι αλλά και πλήθος άλλοι ακροδεξιοί ιεροψάλτες.
Η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, πρέπει να το δει το θέμα γιατί διάολε τα προβλήματα είναι τόσα πολλά που είναι κρίμα να προστίθονται κι άλλα από το πουθενά. Αν η Ζωή, σαν πρόεδρος της βουλής, συνεχίσει στο μοτίβο της γεροντοκόρης που όλα τις φταίνε και τα σχολιάζει και σε αυτό του ιεροκήρυκα που προσπαθεί να επαναφέρει στον ίσιο δρόμο τα απολωλότα, ο μόνοι που κερδίζουν είναι οι μνημονιακοί τελάληδες και οι προσκυνημένοι δεξιοαριστεροσοσιαλίζοντες.
Αν δεν μπορεί να μπει στο καλούπι του συναινετικού ρόλου που απαιτεί το προεδρικό αξίωμα ας παραιτηθεί από αυτό κι ας συνεχίσει το έργο της σαν απλή βουλευτής.

Από κει θα μπορεί να συναγωνίζεται σε ρητορική κενολογία ακόμα και την Κανέλλη! 

4 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Γιατί έχω την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο πίσω από τη συμπεριφορά της;
Γιατί νομίζω ότι θέλει να καταργήσει νόμους μέσω της απονομιμοποίησης;
Εσύ, όμως, γιατί ενοχλείσαι; Τους κάνει όλους παπόρια! Δεν σου αρέσει; Εγώ βάζω τα βιντεάκια και γελώ κατά μόνας!

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Ό,τι σχέδιο και να έχει στο νου της ακυρώνεται από τη στιγμή που εκείνο που βγαίνει σαν εικόνα είναι η υπεράσπιση μιας εγκληματικής οργάνωσης.
Οι άνθρωποι με όσες ικανότητες κι αν έχουν δεν είναι ικανοί για όλα,και η Ζωή που την απολαμβάναμε όσο ήταν στην αντιπολίτευση ,δεν έχει ηγετικές ικανότητες.Δεν φαίνεται δηλαδή ικανή να μπορεί να συσπειρώνει και να συνθέτει,κολλημένη περισσότερο με τους τύπους παρά με την ουσία.
Μου θυμίζει το Σαρτζετάκη ,που σαν δικαστής ήταν άψογος ,αλλά σαν Πρόεδρος Δημοκρατίας ήταν χειρότερος και από τον Παπούλια.
Νομίζω το πόστο που θα της ταίριαζε είναι αυτό της υπουργού δικαοσύνης.Με την τυπολατρία που την διακρίνει δεν θα άφηνε εκτός φυλακής κανένα λαμόγιο.

Λωτοφάγος είπε...

Κι εγώ υπουργό Δικαιοσύνης την περίμενα, φίλε μου, αλλά την έκαναν πρόεδρο της Βουλής.
Όσο για τον Σαρτζετάκη, σε τι ήταν χειρότερος από τον Παπούλια; Δεν νομίζω να υπέγραφε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Έχεις δίκιο,ο Σαρτζετάκης δεν χειρότερος από τον Παπούλια αλλά είμαι σίγουρος ότι και κείνος σε ανάλογες συνθήκες θεματοφύλακας τον μνημονίων θα ήταν.
Τελικά η πλάκα είναι ότι επειδή κανείς δεν υπήρξε καλός ψάχνουμε τον λιγότερο κακό!