Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ Ή ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Μπερδεμένος είμαι με όλα όσα βλέπω τελευταία από τη δράση των ¨αντεξουσιαστών¨.
Και είμαι μπερδεμένος επειδή δεν μπορώ να ξεχωρίσω σε τι ακριβώς ξεχωρίζουν αυτοί οι τύποι από τους άλλους ¨αντεξουσιαστές¨ της χρυσής αυγής. Μάλλον στην ταμπέλα. Οι μεν πρώτοι αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί οι δε άλλοι ως δεξιοί.
Αφήνω τη χρυσή αυγή που στο κάτω-κάτω δύσκολα μπορούν να κρύψουν ότι είναι φασίστες και έρχομαι στους αναρχικούς αριστερούς αντεξουσιαστές.
Όταν με μολότοφ πυρπολείς κάδους, αυτοκίνητα και ό,τι άλλο και με σπρέι μουτζουρώνεις  αγάλματα σαν και του Παλαμά ή αποκεφαλίζεις άλλα, γιατί πρέπει να σε λέω αντεξουσιαστή και όχι αναρχοφασίστα;
Να με συγχωρεί η κυβέρνηση ¨πρώτη φορά αριστερά¨ αλλά αν αφήσει να συνεχιστεί αυτό το μπάχαλο δεν θα πέσει από τις πιέσεις των δανειστών αλλά από την σωρευμένη αγανάκτηση του κόσμου που την έφερε στην εξουσία. Πρέπει να αντιδράσει άμεσα και να αφήσει αυτά τα περί διαλόγου ΚΑΙ με τους κουκουλοφόρους γιατί οι τύποι αν ήθελαν διάλογο δεν θα φορούσαν κουκούλα.
Εδώ φαίνεται καθαρά ότι ο στόχος δεν είναι ούτε η κατάργηση των φυλακών τύπου Γ ούτε η αποφυλάκιση του Ξηρού. Ο στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και είναι τόσο ξεκάθαρος αυτός ο στόχος που για να μη μπορεί να τον δει κάποιος πρέπει να έχει ή πολιτική μυωπία ή  να πιστεύει ότι όλα αυτά είναι ένα ξέσπασμα που σιγά-σιγά θα ξεφουσκώσει.
Δεν χρειάζονται πολλά για να μπει ένα τέλος σε αυτό το γελοίο παιχνίδι με τους αναρχοφασίστες. Τρία πράγματα: Τόλμη, γνώση και μπούσουλας.

Τι από αυτά δεν διαθέτει η κυβέρνηση της αριστεράς;

4 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Όπως έχω πει, δεν πιστεύω ότι αυτοί οι τύποι έχουν καμιά σχέση με την αναρχία. Είναι οι ίδιοι που έβγαιναν από τις κλούβες μέχρι πρόσφατα.
Και συμφωνεί μαζί μου και ο Καμμένος, όπως τον άκουσα να λέει στον Ενικό. Χεχε!
Συνεπώς, δεν είναι αναρχοφασίστες, αλλά σκέτο ασφαλίτες.
Και φυσικά αποσκοπούν στο να υποσκάψουν τη δημοφιλία της κυβέρνησης. Που μάλλον δεν έχει μπούσουλα στο θέμα αυτό.

Πάντως, δεν νομίζω να σχετίζονται με τους άλλους που άνοιξαν πανό στο περιστύλιο της Βουλής. Εκείνοι διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά και με ακάλυπτα πρόσωπα, όπως όλοι οι διαδηλωτές.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Μα και βέβαια δεν μπορεί να έχουν σχέση με κείνους του περιστύλιου.
Μιλάω καθαρά για τους τύπους που κρύβονται πίσω από τις κουκούλες και που ο Παρασκευόπουλος είπε ότι και με αυτούς θέλει διάλογο!

Unknown είπε...

Όπως είπες κι εσύ και ο φίλος Λωτοφάγος, ασφαλίτες είναι και βρωμάνε από πολύ μακριά!

Εμένα εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι και οι ίδιοι οι αναρχικοί δεν κάνουν τίποτα για αυτό και ίσα-ίσα που τους υποστηρίζουν κι από πάνω! Γιατί, σου λέει, " τι Ν.Δ. τι ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; " Τις κλασσικές ανοησίες, δηλαδή! Ισοπέδωση στο μεγαλείο της!

Να είσαι καλά, φίλε Κουκλίτη!

KOYKLITIS είπε...

Έρασμος
Οι αναρχικοί ο καθένας από μόνος του έχει και τη δική του άποψη.
Χαμένοι κι αυτοί στα ουτοπικά τους οράματα ασχολούνται με θεωρίες και τσιτάτα και αφήνουν την πραγματική ζωη να περνάει από μπροστά τους χωρίς να θέλουν ή να μπορούν να κάνουν κάτι.
Αυτά μέχρινα τους απορροφήσει το ίδιο το σύστημα που ήθελαν να ανατρέψουν.