Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ…

Μετά από το ¨άγιο φως¨, το ποίο υποδεχτήκαμε με τιμές αρχηγού κράτους, σειρά είχαν τα λείψανα της αγίας Βαρβάρας στα οποία αποδώσαμε τις ίδιες τιμές και κάτι παραπάνω, επειδή εδώ πρόκειται για αρχηγό χειροπιαστό που μάλιστα κάνει και θαύματα γιαυτό και εκθέσαμε τα ιερά κόκαλα σε λαϊκό προσκύνημα.
Από την πρώτη μέρα πλήθος κόσμου από όλη τη χώρα συνωστίζεται σε μια ατέλειωτη ουρά προκειμένου να προσκυνήσει, σαν ένδειξη πίστης, και στη συνέχεια να λάβει το θαύμα από τα άγια λείψανα.  Προγραμματίζεται να γίνει και περιφορά των λειψάνων και στο αντικαρκινικό νοσοκομείο ¨Άγιος Σάββας¨ ώστε όσα νοσήματα δεν μπόρεσαν να θεραπεύσουν οι γιατροί να τα θεραπεύσει η χάρη της αγίας Βαρβάρας.
Με πρώτη ματιά, για κάποιους δύσπιστους, το πράμα φαντάζει γελοίο αλλά δεν είναι, γατί διαφορετικά θα έπρεπε να θεωρήσουμε  γελοίους και αυτούς που έφεραν τα λείψανα και όσους τα προσκυνούν.
Αυτό που εντυπωσιάζει στην όλη ιστορία είναι η ανικανότητα τόσων κυβερνήσεων που πέρασαν από τούτο τον τόπο εδώ και χίλια χρόνια και καμιά δεν κατάφερε να φέρει τα λείψανα της αγίας για λαϊκό προσκύνημα.
Άλλη μια πρωτιά για την κυβέρνηση της αριστεράς και μπράβο της.
Αυτά να τα βλέπει ο Σαμαράς που παρόλο ότι σε κάθε βήμα που έκανε είχε δίπλα του και την παναγία δεν κατάφερε όχι μόνο να βγάλει τη χώρα  από το μνημόνιο αλλά ούτε καν τα λείψανα της αγίας Βαρβάρας να φέρει στη χώρα.
Τώρα η πατρίδα μας διαθέτει τρεις αρχηγούς. Το άγιο φως τα λείψανα της αγίας Βαρβάρας και τον Παυλόπουλο.

Απομένει να φτιάξουμε και κράτος, γιατί αυτό που έχουμε μοιάζει με μπουρδέλο!

2 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Φοβάμαι πως έτσι όπως το πάμε, θα μείνουν μόνο λείψανα σε αυτόν τον τόπο..

KOYKLITIS είπε...

Mia Petra

Κι εγώ το φοβάμαι και προσπαθώ να βρω τρόπους να ξεγελάω τους φόβους μου.
Δύσκολο...