Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ο ΝΟΝΟΣ


Έχω δει και τις τρεις ταινίες που γυρίστηκαν με βάση το βιβλίο ο ΝΟΝΟΣ του Μάριο Πούτζο. Ήταν και οι τρεις έξοχες,σπάνιο για ταινίες που αποτελούν η μια συνέχεια της άλλης.
Το βιβλίο δεν το είχα διαβάσει και με αφορμή τη διανομή του από τη Reall news είπα να αγοράσω την εφημερίδα,που πέραν αυτής της προσφοράς έδινε, λέει,και δέκα χιλιάδες ευρώ σε πέντε τυχερούς αναγνώστες.
Παραξενεύτηκα που δεν βρήκα το σχετικό κουπόνι αλλά δεν το κάνω θέμα.
Λοιπόν,με το που ξεκίνησα την ανάγνωση του βιβλίου δεν μπορούσα να σταματήσω.Το τελείωσα σε ένα διήμερο αφιερώνοντας αρκετές ώρες στο διάβασμα.Το κακό είναι πως το βιβλίο το έκοψαν στα δύο και την επόμενη Κυριακή θα πρέπει να ξαναγοράσω τη Reall News για να διαβάσω τη συνέχεια.
Το καλό,όμως,είναι πως υπάρχει περίπτωση να είμαι ένας από τους πέντε τυχερούς που θα βρουν το κουπόνι με τις δέκα χιλιάδες ευρώ.
Μεταξύ μας,μάλλον για ηλίθιους μας περνάει η καλή εφημερίδα αλλά ας κάνουμε πως δεν το καταλαβαίνουμε και ας το καταπιούμε.
Καταπίνουμε τόσα και τόσα,σε αυτό θα κολλήσουμε;

 
ΥΓ1- Ελπίζω το βιβλίο να μην έχει και Τρίτη συνέχεια,όπως η ταινία,γιατί αν ξαναγοράσω για τρίτη φορά την εφημερίδα φοβάμαι πως θα μου γίνει συνήθεια,κάτι σαν το τζόγο,και θα την αγοράζω μέχρι να βρω το κουπόνι με το δεκαχίλιαρο.

 
ΥΓ2-Για τη χαρά που πήρα από τη νίκη της εθνικής μας ομάδας ήθελα να γράψω αλλά οι γελοίοι πανηγυρισμοί,από ανεγκέφαλους και μη,μετέτρεψαν τη χαρά μου σε αηδία,οπότε,άστο γιατί θα ξεράσω.

Χώρια που το γκολ μπήκε μετά από πέτσινο πέναλτι και μάλιστα από το Σαμαρά...

4 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Δέκα χιλιάδες ευρώ, ε; Πολύ καλό δέλεαρ για να την αγοράσεις.
Και με το βιβλίο δώρο, νομίζω ότι είναι best value for money, που θα λέγανε κι οι τσιγκούνηδες οι Άγγλοι. :))
Πέτσινο, όντως. Και από Σαμαρά! Κάποιος έγραψε στο τουίτερ ότι κάπως έτσι μπήκαμε και στην ευρωζώνη. Χαχαχα!

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Αυτές τις εφημερίδες μόνο για τις προσφορές τις αγοράζει κανείς.
Σε διαφορετική περίπτωση,όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει κάτι από το περιεχόμενό τους,το βρίσκει και στις ιστοσελίδες τους.
Αν πάντως την Κυριακή βρω το κουπόνι με το δεκαχίλιαρο θα το διαθέσω στη εθνική μας ομάδα να το δώσει στο διαιτητή μπας και σφυρίξει κάνα πέναλτι στους επόμενους αγώνες.


Λωτοφάγος είπε...

Τελικά ήταν πέναλτι:

http://www.matrix24.gr/2014/06/telika-itan-penalti/

KOYKLITIS είπε...

Εγω λωτο και με αυτή την κάμερα πέναλτι δεν ειδα.
Νομίζω πως ο καταλληλότερος για να μας πείσει για την αυθεντικότητα του πέναλτι θα ήταν ο τσολιάς από την ελληνοφρενεια...