Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ


Ένας-ένας οι ιδεολογικοί αντίπαλοι του Σαμαρά εξουδετερώνονται. Πρώτα η Χρυσή Αυγή (σωστά) και τώρα ο Καρατζαφέρης, που όλα δείχνουν ότι οδεύει και κείνος προς τη φυλακή (και πάλι σωστά), αφήνουν το πεδίο ελεύθερο στο να κυριαρχήσει ο Σαμαράς στο δεξιό και ακροδεξιό στρατόπεδο.
Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση πως ο λαός θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται σαν αγέλη και θα πάει στην κάλπη με παρωπίδες.
Σήμερα, όμως, στην εποχή των μνημονίων, πρέπει να είσαι πρόβατο για να ακολουθήσεις τον τσοπάνο που σε πάει κατευθείαν στο χασάπη.
Και βέβαια μόνο οι ιδεολογικά φανατισμένοι,  και όσοι έχουν τάσεις αυτοκτονίας, θα δώσουν ψήφο σε μια κυβέρνηση που το μόνο που μπορεί να τηρεί με ευλάβεια είναι οι εντολές της τρόικας.
Οι υπόλοιποι, που είναι και η πλειοψηφία,  είναι βέβαιο πως θα θελήσουν να αλλάξουν την αρρωστημένη αυτή κατάσταση που ζούμε.
Αν δεν το κάνουν η επόμενη ελληνική κυβέρνηση θα εγκατασταθεί στη Γερμανία, για να απαλλάξει την τρόικα από κόπο και έξοδα μεταφοράς τους στη χώρα μας, προκειμένου να μεταφέρουν τις εντολές της Μέρκελ.

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Πάντως, φίλε μου, βλέπω ότι μια αμφιβολία την έχεις για το τι θα κάνει η πλειοψηφία, ε;
Καλό σου βράδυ

Λωτοφάγος είπε...

Υ.Γ. Από αυτά που ακούω, μάλλον θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι εκλογές θα αναβληθούν. Διότι κάποιοι ΑΝ.ΕΛ και μάλλον όλοι της Χ.Α. θα δώσουν τις ψήφους τους στον Αντωνάκη.