Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ


Φήμες ήθελαν τον κ. Δήμα, τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στην Τρίτη ψηφοφορία να παραιτείται, προκειμένου να βρεθεί κάποιος άλλος υποψήφιος που θα είχε μεγαλύτερη πρόσβαση στους βουλευτές και άρα περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί.

Ένα από τα ονόματα που είχε ακουστεί να αντικαταστήσει τον κ.Δήμα ήταν κι αυτό της κυρίας Μαρίας Δαμανάκη, που μετά την λήξη της θητείας της στην ευρωβουλή έχει μείνει άνεργη.

Ο πρωθυπουργός μας,βέβαια,διέψευσε αυτές τις φήμες και δήλωσε ότι ο υποψήφιος που επέλεξε θα διεκδικήσει το αξίωμα και στις τρείς ψηφοφορίες,αλλά επειδή είναι γνωστός κωλοτούμπας τίποτα δεν αποκλείει να δούμε την αριστερή κ. Δαμανάκη να αντικαθιστά τον σοσιαλιστή κ.Παπούλια, που φυσικά είναι σοσιαλιστής όσο και η κυρία Δαμανάκη αριστερή.

Εδώ που τα λέμε όμως ακόμα και έτσι να γινόταν περισσότερες πιθανότητες θα είχε ο κ.Δήμας να εκλεγεί παρά η κ.Δαμανάκη που είναι αντιπαθητικότερη ακόμα και από την κ.Βούλτεψη!

8 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Πιο πιθανή μου φαινόταν η υποψηφιότητα της Αρβελέρ, παρά της Δαμανάκη. Είναι τόσο αχώνευτη, που με κάνει να αναρωτιέμαι για το μυαλό των τριών συζύγων της.

Υ.Γ. Ο μπλογκερ έχει βάλει αυτούς τους αριθμούς που πρέπει να πληκτρίσουμε προκειμένου να δημοσιευτεί το σχόλιό μας;
Διότι εμφανίστηκε και στο δικό μου μπλογκ και αναγκάζομαι να τους πληκτρίζω.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Νομίζω πως οι τρεις πρώην σύζυγοι της Μαρίας θα πρέπει να εκτίμησαν ΑΛΛΑ της προσόντα και σαφώς όχι τον χαρακτήρα της.
Για τα νούμερα τώρα δεν ξέρω πως και γιατί εμφανίστηκαν ξαφνικά αλλά εγώ τα αγνοώ και προχωράω κανονικά και το σχόλιο φεύγει όπως και πριν.

Λωτοφάγος είπε...

Δες και αυτό που μου έστειλαν για τη νέα θέση της Δαμανάκη:

http://www.enikos.gr/politics/284055,H_Maria_Damanakh_anelave_diey8yntikh_8es.html

Τελικά, κάτι έκανε εκεί στην Κομισιόν.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Νομίζω ότι δεν έχει τόση σημασία το ποιες και πόσες ικανότητες έχει κάποιος όσο το ποιος οφελείται από αυτές τις ικανότητες.
Η Μαρία με τα όποια προσόντα διαθέτει διάλεξε στρατόπεδο και οι ικανότητές της στηρίζουν τον καπιταλισμό,γιαυτό και την επέλεξαν σε αυτό το διευθυντικό πόστο.
Ευτυχώς,λέω εγώ,που την καπάρωσαν οι ξένοι και δεν τη λουστήκαμε εμείς σαν Πρόεδρο Δημοκρατίας ή σε κάποια άλλη θέση αργομισθίας.

Swell είπε...

Μ' αυτά που γράφετε για τη Δαμανάκη, τον βλέπω να προτείνει την κα Μαριάννα. Να δω τότε τι θα λέτε...

KOYKLITIS είπε...

Swell

Γιαυτό λένε ότι από το κακό υπάρχει και το χειρότερο.
Φαντάσου,λέει,τη Μαριάννα, που τη βλέπουμε καθημερινά για πέντε λεπτά στα δελτία ειδήσεων του mega να αναπτύσσει τις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες, να προστεθούν και άλλα πέντε λεπτά σε ΟΛΑ τα κανάλια με το έργο της στο προεδρικό μέγαρο.
Ελπίζω να μη μας συμβεί κι αυτό!

Swell είπε...

Πρόσθεσε και το STAR στα λιβανιστήρια της κας Μαριάννας. Κι εγώ τρέμω στην ιδέα.

KOYKLITIS είπε...

Συμβαίνει αυτό και στο STAR;
Δεν το είχα προσέξει,αλλά αφού και εκεί έχει μετοχές η Μαριάννα επόμενο είναι.
Αυτά βέβαια θα σταματήσουν με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι λέω...