Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…



Η μόνιμη ερώτηση  προς το ΣΥΡΙΖΑ είναι ¨και που θα βρείτε τα λεφτά…¨
Η απάντηση ακούγεται μονότονη όπως μονότονη ακούγεται και η ερώτηση.
Και καλά να γίνεται το ερώτημα από  κυβερνητικούς βουλευτές, λογικό κατά κάποιο τρόπο, αλλά αυτή η επιμονή όλων των δημοσιογράφων, με κάποια δόση χαιρεκακίας, να επιμένουν στην ίδια ερώτηση, καταντά ύποπτη.
Είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας πολύ θα τόθελε να μπορούσε να   απαντήσει στους δυο δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ,  χτες, με μια ερώτηση. Τον Αλαφούζο τον ρωτήσατε ποτέ που βρήκε τα λεφτά;
Ξέρει όμως πως δεν μπορεί να κάνει τέτοιες ερωτήσεις επειδή
σε αυτό το τόπο χάθηκε εντελώς η αξιοπρέπεια και όλοι φαίνεται να έχουν αποδεχτεί ότι  η χώρα πρέπει να κυβερνιέται και να παίρνει εντολές από Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους, που έλεγε παλιά κι ο Καραγκιόζης.
Θα ήθελε ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, να πει σε όλους αυτούς τους δουλόφρονες ότι πέρα από την οικονομία και τους νόμους των αγορών υπάρχει και το φιλότιμο βρε αδερφέ και αυτό δεν μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμο με κανένα οικονομικό ή άλλο αντάλλαγμα.
Αλλά δεν το λέει γιατί ξέρει ότι ο λόγος του Άδωνη,  πως θα σηκώσει τις καταθέσεις του αμέσως μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, είναι και λόγος της μεγάλης πλειοψηφίας αυτού του κοπρολαού που ο ραγιαδισμός και οι τεμενάδες είναι δεύτερη φύση του.
Μη βλέπεις που τα σχολικά βιβλία  γράφουν για το μεγαλείο της ελληνικής φυλής.
Κατά βάθος πολλοί από εμάς κρύβουμε μέσα μας είτε ένα Άδωνη είτε ένα Πάγκαλο…
Και οι περισσότεροι ένα Χατζηαβάτη!

6 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

"Μη βλέπεις που τα σχολικά βιβλία γράφουν για το μεγαλείο της ελληνικής φυλής.
Κατά βάθος πολλοί από εμάς κρύβουμε μέσα μας είτε ένα Άδωνη είτε ένα Πάγκαλο…
Και οι περισσότεροι ένα Χατζηαβάτη!"
Ναι, που να πάρει ο δ$#@%&ς

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Μου αρέσει που συμφωνούμε.
Δεν ξέρω όμως αν το άκουγαν αυτό ο Άδωνις με τον Πάγκαλο πως θα ένιωθαν; περηφάνια ή ντροπή;

αθεόφοβος είπε...

Δηλαδή θα τα βρεί εκεί που τα βρήκε και ο Αλαφούζος; :))
Συμφωνώ για τη αξιοπρέπεια και το φιλότιμο αλλά τα αφιλότιμα λεφτά δεν δανείζουν!
Γιατί ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα που θα τα βρεί δεν άκουσα.

KOYKLITIS είπε...

Αθεόφοβος

Όταν λέω ότι δεν ρωτάνε τον Αλαφούζο που βρήκε τα λεφτά καταλαβαίνεις ότι εννοώ πως δεν ΤΟΛΜΑΝΕ να κάνουν τέτοια ερώτηση στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
Σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που τον ρωτάνε, με μάτι που γυαλίζει,που θα βρει τα λεφτα γιατί αυτό προφανώς δίνει ικανοποίηση στον εργοδότη τους.
Στην ουσία τώρα.Ένα μέρος των χρημάτων ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα βρει από τους εφοπλιστές οι οποίοι φοροδιαφεύγουν.
Με ανάγκασες όμως και έβγαλα το μυστικό κι αν το μάθει τώρα ο Αλαφούζος θα πάρει τα καράβια του και θα φύγει.

αθεόφοβος είπε...

Από τα 3.760 πλοία που βρίσκονται στην κατοχή Ελλήνων πλοικτητών μόνο 862 νηολογούνται με ελληνική σημαία, για φορολογικούς λόγους.
Έτσι και τους αυξήσεις την φορολογία και οι υπόλοιποι 862 θα βρεθούν με σημαία Λιβερίας και ο Λαφαζάνης θα ρωτάει με απορία τον Στρατούλη που έχουν χαθεί και δεν τους μπορεί να τους φορολογήσει ο Μηλιός!

KOYKLITIS είπε...

αθεόφοβος

Εγώ δεν μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες αθεόφοβε και αν το κάνω θα χαθούμε σε μια συζήτηση ατέλειωτη που δεν βγαίνει πουθενά .
Για μένα τα πράγματα είναι πιο απλά.Εγώ βλέπω ένα 40χρονο πολιτικό που με καλεί σε αντίσταση κατά της δουλοπρέπειας και ανάκτηση της ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειας.Αν μου πει κάποιος ότι ότι αυτά δεν τρώγονται σαφώς και θα διαφωνήσω μαζί του αφού το τι τρώει ο καθένας και τι όχι είναι και θέμα κουλτούρας.