Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Καμένο για να τον πείσει να ψηφίσει το Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά αυτό το πιστεύουν μόνο όσοι δεν γνωρίζουν το Μητσοτάκη.
Να βεβαιωθεί ήθελε  και αν χρειαστεί να τον παροτρύνει κιόλας  ώστε να επιμείνει στην άποψή του. Προφανώς θέλει να γλεντήσει την ήττα του Σαμαρά, παίρνοντας εκδίκηση για το χουνέρι που του έκανε το 1993, όταν τον γκρέμισε  από τον πρωθυπουργικό θώκο.
Η αποτυχία του Σαμαρά να επιβάλει τον εκλεκτό του στο ανώτατο αξίωμα θα είναι μια επιτυχία για το ΣΥΡΙΖΑ, που θα τον αναγκάσει να πάει σε εκλογές και να τις χάσει, αλλά μεγαλύτερη επιτυχία  θα είναι για το  Μητσοτάκη, αφού η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που ως γνωστόν τρώγεται κρύο, αλλά και γιατί θα δει τη Ντόρα να διεκδικεί και πάλι την αρχηγία στο κόμμα.
Όλα αυτά τα ευχάριστα θα συμβούν, βέβαια, αν οι ¨ανεξάρτητοι¨ βουλευτές δεν γίνουν ΒΟΛΕΥΤΕΣ και ¨τρελαθούν¨ μέχρι την τρίτη ψηφοφορία και υπερψηφίσουν τον ΠτΔ, όπως δήλωσε εκείνο το μπουμπούκι των ΑΝΕΛ ονόματι Ουζουνίδης.

 
ΥΓ: Μετά την αποκάλυψη του Χαϊκάλη για την απόπειρα χρηματισμού του, προβλέπω ότι το ΝΑΙ στο Δήμα δεν πρόκειται να φτάσει ούτε το νούμερο των 170 αφού ο φόβος περαιτέρω αποκαλύψεων θα βάλει φρένο στους επίδοξους ¨δωροδότες¨ και δωροδοκούμενους και ίσως δούμε να δηλώσει ΠΑΡΩΝ κι αυτό το σούργελο που περίμενε να ολοκληρώσει την άποψή του στο 80% (για το ΝΑΙ) στις επόμενες ψηφοφορίες.   

6 σχόλια:

akrat είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

μακριά θα είναι η διαδικασία, ωστόσο μάλλον έχεις δίκαιο

Unknown είπε...

Κάπου διάβασα το εξής ωραίο:

" Αφού ο Σαμαράς έριξε τον Μητσοτάκη και τώρα ο Χαϊκάλης ρίχνει τον Σαμαρά, δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο ο Μητσοτάκης να κάνει μεταγραφή στους ΑΝ.ΕΛ. "

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, κατά την άποψή μου, διότι όπως λες κι εσύ, η Ντόρα πάει για την αρχηγία της Ν.Δ.
Από τη μία σαπίλα, δηλαδή, στην άλλη! Αυτό το κόμμα βρομάει από χιλιόμετρα μακριά! Να δω τώρα πόσες ψήφους θα μαζέψει! Ελπίζω (αν και κάπως αδύνατον) να μείνει εκτός βουλής!

Καλή σου Κυριακή!

KOYKLITIS είπε...

Akrat

Γεια σου akrat.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε.

KOYKLITIS είπε...

Έρασμος Πι

Τέτοια μεταγραφή, από την ΝΔ στους ΑΝΕΛ, νομίζω πως για τη συγκεκριμένη στιγμή μόνο σαν ανέκδοτο θα μπορούσε να ειπωθεί.
Θα ήταν δηλαδή σαν να λέγαμε ότι παίκτης του Ολυμπιακού θα ζητήσει μεταγραφή για το Φωστήρα!
Εκτός βουλής δεν είναι δυνατό να μείνουν αλλά αν παραμείνουν εκτός φυλακής ορισμένοι από αυτούς, θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ…
Καλό βράδυ.

Λωτοφάγος είπε...

Μακάρι να φοβηθούν και να μην ψυφίσουν. Αν και περισσότερο φοβούνται μήπως γίνουν εκλογές και δεν φτάσουν στη σύνταξη.

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Εδώ έχουμε σύγκρουση δύο φόβων.
Θα περιμένουμε να δούμε ποιος από του δυό φόβους θα αποδειχτεί ισχυρότερος.