Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΖΑΡΕΜΑΤΑ


Δεν έχει τόσο σημασία (που έχει…) τι ψηφίζει ο κάθε βουλευτής για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο το να λέει χωρίς ήξεις αφίξεις τι ψηφίζει. Όλοι αυτοί που δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τι θα ψηφίσουν στην επόμενη ψηφοφορία, αν δεν είναι βλάκες, είναι σαφώς καιροσκόποι και την ψήφο τους τη διαπραγματεύονται έναντι, ποιος ξέρει ποιών και τι είδους, ανταλλαγμάτων.
Ένας από αυτούς είναι και ο εικονιζόμενος που η φάτσα του είναι η φάτσα ενός ηλίθιου χαζοχαρούμενου τίποτα και ενός απόλυτου μηδενικού που από το τίποτα  οι μετοχές του ανέβηκαν, λόγω της ψήφου του που έχει ειδικό βάρος.
Δεν είναι φυσικά ο μόνος που ξαφνικά, και εξαιτίας αυτής της ψήφου που διαθέτει, απόκτησε τόση δημοσιότητα και καθημερινά τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του. Είναι αρκετοί και γνωρίζουν καλά ότι η τελευταία φορά που κάθονται στα βουλευτικά έδρανα θα είναι αυτή, γιατί μετά τις επόμενες εκλογές θα γυρίσουν στη ρουτίνα της προηγούμενης ζωής τους, στην ανωνυμία και βέβαια χωρίς το μισθό του βουλευτή, που τον βάφτισαν πολύ κομψά βουλευτική αποζημίωση.
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν όλοι τούτοι, που τους περισσότερους δεν τους γνώριζε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς  παζαρεύουν την ψήφο τους προκειμένου να εξασφαλίσουν προσωπικά οφέλη έχοντας το λαό που τους έστειλε στη βουλή γραμμένο στα αρχ…. τους θάλεγα, αλλά δεν το λέω γιατί τέτοιο πράμα δεν διαθέτουν.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ,
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ Α@@@ΙΔ@Α.
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ
ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.

Swell είπε...

Σκέφτομαι ότι αυτόν τον βλάκα (sic) τον ψηφίζουν χιλιάδες άνθρωποι και αισθάνομαι απόγνωση.

KOYKLITIS είπε...

αγριογατα μανα και δασκαλα

Γεια σου αγριόγατα.
Θα περιμένουμε τώρα την επόμενη ψηφοφορία για να δούμε αν τον έπεισαν για το υπόλοιπο 80% ή θα μείνει και κάνα υπόλοιπο για την τρίτη και φαρμακερή.

KOYKLITIS είπε...

Swell

Κι εγώ σκέφτομαι τους φουκαράδες που σαν ασθενείς έπεσαν στα χέρια του.
Αν γλύτωσαν τη ζωή τους σίγουρα το φακελάκι δεν το γλύτωσαν.

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

OYΣTTTT..........

KOYKLITIS είπε...

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ

Καλημέρα Ευρυτάνα και χαιρέτα μου τα ψηλά βουνά.